Handelsbetingelser og Privatlivspolitik

Nordic Livingroom er forhandler af House Doctor samt Nordahl. Her er det muligt at købe det komplette sortiment, som forhandles i Danmark. Vores webstedsadresse er: https://www.nordiclivingroom.dk

Generelle betingelser

Forretningsbetingelserne for Nordic Livingroom gør sig gældende pr. 1. november 2020.

Produkter og tjenester udbydes af:

Nordic Livingroom,

KYNDBYVEJ 53, 3630 JÆGERSPRIS,

+45 4095 1280

info@nordiclivingroom.dk

Enhver ydelse fra Nordic Livingroom sker i henhold til nedenstående forretningsbetingelser, medmindre der ved udtrykkelig skriftlig aftales andet mellem parterne.

Kundens eventuelle ønske af særlige vilkår i ordrer, mails m.v. regnes ikke som fravigelse af nedenstående vilkår, medmindre Nordic Livingroom skriftligt har accepteret disse vilkår.

Nordic Livingroom forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre forretningsbetingelserne. Ved væsentlig ændring, vil Nordic Livingroom bestræbe sig på at give mindst 14 dages varsel, inden nye vilkår vil træde i kraft. Hvad der udgør en væsentlig ændring, vil alene blive bestemt efter Nordic Livingroom’s skøn.

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl samt eventuelle moms- og afgiftsændringer, der kan forekomme.

Handelsbetingelser

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb skal du igennem 5 trin:

1. Find den/de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger.

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.

4. Godkend vores forretningsbetingelser.

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend købet.

Bestilling

Du kan kun bestille lagerførte varer via. vores webshop. Har du forespørgsler til varer, der ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte mig, da jeg kan bestille hele Nordahls og House Doctors Sortiment. Der tages forbehold for udsolgte varer, og tilbudsvarer sælges kun til nedsat pris, i det omfang lager rækker. Vær opmærksom på, at farverne kun er retningsvisende og at billeder kan snyde.

Alle priser er inkl. moms og er dagspriser. Når du handler med Nordic Livingroom indgås aftaler på dansk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på shoppen. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre

Betaling

Såfremt det er bestillingsvare, bestilles varen først hos leverandør, når ordren er betalt. 

Fragt og eventuelle betalingskortgebyrer vil blive udregnet lige inden betaling. Når du har betalt, modtager du en ordrebekræftelse med informationer om dit køb. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Der modtages betaling med VISA/Dankort, VISA, MasterCard og mobilepay.

Webshoppen krypterer alle dine kortoplysninger med SSL-protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under betalingstransaktionen.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Levering

Dine varer afsendes indenfor 1-5 arbejdsdage såfremt varen er på lager.  

Forsendelse med GLS, hurtigt, nemt og bekvemt. Vælg den pakkeshop der ligger nærmest, og du har lang åbningstid til at hente din pakke. Eller få sendt direkte til dit arbejde, hvis det er en virksomhed med fast åbningstid.

  • Fragtpris med levering i Danmark kun 49,-
    Dog ved køb over 10 kg. samt større møbler og interiør faktureres ekstra for levering – denne sendes særskilt efterfølgende. Ved større køb aftales individuelle muligheder.
  • Levering til privatadresse er muligt med GLS, dette koster kr. 79,-
    Dog ved køb over 10 kg. samt større møbler og interiør faktureres ekstra for levering – denne sendes særskilt efterfølgende.
  • Forsendelser til udland faktureres særskilt, med til GLS gældende dagspriser.

Har du købt varer fragtfrit, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi fragten, såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf, så der er købt varer for under det angivede beløb, der udløser fragtfri levering.

Lagervarer afsendes normalt indenfor 1-5 arbejdsdage. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Der kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (flere dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsendes naturligvis en ny leverance uden beregning.

Der tages forbehold for udsolgte varer og fejlprismærkede produkter, dette er også gældende selvom du har modtaget en ordrebekræftelse.

Varereturnering

Du betaler selv for at returnere, men du kan på siden købe RETURFRAGT GLS til 49,-

Ved reklamation skal vi kontaktes forud, da vi kan sende fragtfri label.

Ved fejl eller mangler bedes henvendelse rettes til:

Nordic Livingroom på mail: info@nordiclivingroom.dk eller adressen: KYNDBYVEJ 53, 3630 JÆGERSPRIS

Retunering af vare, foregår også til ovenstående adresse. Bemærk, vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller afhenter pakker, sendt som Pakke uden Omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Medmindre andet er aftalt, krediteres det angivne beløb, for varen, der blev brugt ved købet.

Har du købt varer i en fragtfri periode, hvor betingelsen har været køb over et vist beløb, beregner vi os fragten, såfremt du returnerer hele sendingen eller dele deraf. Dvs. Du har 14 dages fortrydelsesret. Du skal gøre Nordic Livingroom opmærksom på fortrydelsen inden de 14 dage. Derefter har de 14 dage til at returnere varen. Du betaler selv for returnering i forbindelse med fortrydelse. Returneres varen ikke tilbage i samme stand, kan du risikere at hæfte for forringelse af varens værdi. Det vil sige, at du kun kan returnere hvis varen er blevet håndteret på den vis, der er nødvendigt for at teste varen (ligesom man ville gøre i en butik). Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet her, betragtes varen som brugt. Dette betyder at du ikke får købsbeløbet retur. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ikke lagerførte varer: Generelt kan skaffevarer og ikke lagerført varer ikke returneres.

Refusion

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Vi udbetaler ikke penge retur, før beløbet er tilgået vores konto.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage (se dog ovenfor vedr. betalingskort). Omkostninger til returnering afholder du selv.

Ikke lagerførte varer: Generelt kan skaffevarer og ikke lagerført varer ikke returneres.

Reklamationsret og efterservice

Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der er opstået direkte eller indirekte som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation af fejl og mangler, som opdages ved almindelig skal meddeles hurtigst muligt. Reklamation indenfor to måneder, efter fejlen er opdaget, ses som rettidig. Varen kan her efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I forbindelse med reklamationssager afholder Nordic Livingroom returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Nordic Livingroom skal ALTID kontaktes inden returvarer sendes ind.

Vi tager forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billedet, da producenterne kan foretage løbende ændringer.

Link til Forbrugerklagenævnet www.kfst.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Pia Jørgensen på pia@powerfulbynature,dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Nordic Livingroom har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Livingroom og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Virksomhedens direktør og dataansvarlige har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Nordic Livingroom er Pia Jørgensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Nordic Livingroom videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos Nordic Livingroom har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordic Livingroom via e-mail pia@powerfulbynature.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på Nordic Livingroom, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Webstatistik
Vi bruger webstatistik på Nordic Livingroom hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Nordic Livingroom

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Force Majeure

I tilfælde af force majeure tages der forbehold for, at samtlige kurser helt eller delvist, uden varsel, kan flyttes fra fysisk afholdelse til afholdelse online. Afholdelse vil i videst muligt omfang ske indenfor de oprindeligt fastlagte tidsrammer.

For privatkunder medfører det ikke en særskilt fortrydelsesret, dvs. udover de 14 dage fra købstidspunktet i henhold til forbrugeraftaleloven.

Force majeure defineres her som krig, epidemier og pandemier, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af Powerful by Nature på tidspunktet for salg af det pågældende kursus.

Ansvarsfraskrivelse

Nordic Livingroom kan ikke drages til ansvar for andet i forbindelse ved salg af varer og tjenesteydelser, end hvad der følger af gældende relevant lovgivning.

Desuagtet må aktiviteterne afholdt ved arrangementer, kurser, events og lignende anses for at være farligt, hvor der er risiko for såvel person- som tingsskade. I forbindelse med de foregående aktiviteter er Kunden hermed indforstået med følgende ansvarsfraskrivelse.

Nordic Livingroom har intet ansvar for eventuelle skader, tyveri eller bortkomst af mine ejendele.