Indretning der passer til

dig og dit hjem

 

Gennem natur og rolig interiør kan du opleve en kæmpe forskel i forhold til hvordan du lader op. Få virkemidler kan få et rum til at gå fra et være et rum, til rum med karakter. Materialer, lys og farver er en essentiel del af dit hjem. Det er særligt disse elementer, der giver den største mulighed for at ændre et rum. Gennem farver kan opfattelsen af et rums størrelse ændres, og gennem lys kan vi skabe hyggen. Der findes et hav af informationer om boligindretning, stil og farver, men derfor kan det stadig være svært at finde de rigtige elementer, for at skabe den ønskede følelse i rummet. 

Har du det sådan, hjælper jeg dig rigtig gerne på vej

Gennem inspiration og vejledning kan du få hjælp til at få det bedste ud af dit hjem. Via en snak om muligheder kombineret med dine ønsker kan der skabes lige præcis dit drømmehjem. Ofte kræver det ikke nye møbler at nå det ønskede hjem – det eksisterende kan via anderledes placering eller farvebaggrund opleves på en ny og spændende måde, som gør hele forskellen.

Muligheder

At få nye øjne på hjemmet er ikke ensbetydende med dyre løsninger, jeg tager altid udgangspunkt i hvad du har som budget og gør mit ypperste for at strække mulighederne så langt som frirummet i økonomien tillader. Det behøves således ikke altid at være en dyr løsning der skal til, for at din bolig kan få lavet en ”make over”, jeg kan sagtens tage udgangspunkt i et lille budget og arbejde med de ting der er i boligen i forvejen. Udgangspunktet er altid at fremme hyggen og følesen, her er rart at være. Jeg tror på at glæde og harmoni i hverdagen skabes, når hjemmet eller arbejdspladsen udstråler en rolig og hamonisk atmosfære, hvor øje og sind kan hvile.

Skal du have solgt dit hus hjælper jeg ligeledes med at gøre det salgsklart evt. med udlejning af diverse interiør som kan være medvirkende til et hurtigt salg. 

Mit udgangspunkt vil altid være at gøre huset så indbydende, enkelt og hyggeligt som muligt, jeg hjælper med at fremhæve de særlige egenskaber og detaljer, som fanger interessen, og derved kan øger potentialet for et hurtigt salg.

 

Hvem møder du

Jeg hedder Pia og altid haft en passion for indretning, dette tog fart da eget hus skulle tegnes og indrettes. Dernæst kom ideen til mødelokale, et projekt som indebar ombygningsproces fra en ubrugt lade med stålplader til et sted der bl.a skulle kunne bruges til hygge, foredrag, og diverse event. Beslutnings processer der indebar alt lige fra gulvfliser til loftbeklædning. Du kan evt. se mere her Lokaler – Powerful (powerfulbynature.dk)

Jeg har desuden hjulpet mange private hjem samt kontorer med at finde en stil, der favner dem og ikke mindst kunderne der kommer på visit i firmaet.

Mit varemærke er æstetik, nordisk stil og at bringe naturen indenfor. Derudover forhandles interiør brand der understøtter og komplimenterer de tre elementer, hvilket giver mulighed for, kunne bidrage med helhedsløsning både i forhold til pris, men især at kunne levere den bedste service samt først slippe opgaven, når indretningsdelen er fuldendt til fuld tilfredshed for dig.  

Har du lyst til at få friske øjne til give dig selv eller dine kunder nye muligheder, så send en mail eller giv mig et kald på tlf. 4095-1280

Jeg kører på hele sjælland og kommer gerne på besøg så vi kan tage en skøn snak om lige præcis dine ønsker.

Kontakt mig +45 40951280