Hjertelig Velkommen

På denne blog vil jeg dele ud af skønne indretnings ideer der kan bringe hygge og ny inspiration til dig og dit hjem, håber du har lyst til at læse med…

Smukke, skæve, finurlige, og til tider lidt småkrævende.

Grønne planter har en stor plads i mit hjerte, noget jeg næsten ikke kan få nok nok af, og altid dem jeg er mest bekymret for når jeg ikke er hjemme ..Får de for meget eller lidt vand, huskes de… har heldigvis kun mistet et par stykker på denne konto, men tænker du kender denne følelse.

Men fakta er, de er ikke til at undvære, de pryder øjet, giver glæde og flere har endda den egenskab at være luftrensende.

I dag vil jeg nævne de et par stykker du med fordel kan investere i

  • Aloe Vera, kan stå alle vegne, og så har du husapoteket lige ved hånden, satser på foråret snart er på vej, og skulle der komme en lille solskoldning er den helt perfekt til lindring ved at brække et stykke af og smøre det direkte på huden.
  • Guldpalme, perfekt til halvskygge eller soveværelset, mange boliger har lidt tør luft, og denne plante vil diskret tilføje fugt til luften som er velgørende for dine luftveje, og samtidig er den smuk og prydefuld.
  • Stuebirk, sæt den lyst men ikke i direkte sol, bidrager med en lethed, og super til at adskille et stort rum med individuelle små hyggekroge, desuden opsuger den samt filtrerer skadelige stoffer som er i tekstiler.
  • Philodendron, en utrolig nem plante at have i sit hjem eller på kontoret, da den ikke kræver så meget opmærksomhed. Helt klart en af mine ynglings. Så dekorativ uanset hvilken potte du sætter den i, fåes i mange størrelser, giv den lidt lys, vand og næring og du har fået en ny ven for livet.

Det var lidt for nu, håber du fik inspiration til nye overvejelser til dit næste plantekøb, jeg selv blev dejlig opdateret og vil helt klart have det i tankerne når plantebestanden skal udvides igen. 🤎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *